Dark Mode Off / On
Småbarnåren

William 17 månader.

O8:36

Snart är William 1½ år. Tiden har gått så fort. Nu är han 17 månader min älskade lilla skrutt. Tänk att han från att ha varit så liten att man inte ens syns med ögat kan bli så stor att han kan prata, springa, gå och sjunga blicka lilla stjärna. Älskar honom så mitt hjärta värker. Läste ut Utvandrarna och Invandrarna idag. Ska plugga hela helgen tänkte jag. Ska till Björn idag.

2O:11

Har precis ätit hemgjort pizza. SÅ gott. Har nyss lagt William.
Köpt två dvd idag. Titta han snackar och titta hon snackar. Ska se dom senare. Björn tittar på Så ska det låta.
Har inte så mycket att skriva om.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: