Intressant med något nytt. Känns lite speciellt just nu men man vänjer väl sig.

Har bytt plats på sängkläder, filtar, och andra saker. Så nu känns det dom det är lättare att ha lite organisation här hemma. Ska göra Lunch snart, blir falukorv och macaroner. Mumms.

Vi ska sova hos Björn i natt för jag ska göra prov imorgon.

Skriver mer sen.

[Update]

Blir lite fundersam nu. Är det bara mina vänner som ser min dagbok eller är det fler?! Man kan ju inte se vilka som läst ju =(.

[Update]

Använt min hemma dagbok och lagt in Gästboksinlägg från förut. Ganska kul så nu finns det från det jag fick veta att jag var gravid till nu. GÅR det inte att updatera dagboken utan att dagboksinläggen blir ohemliga?!

[Update]

Haha, lagt in massor av dagboksinlägg så långt tillbaka som 2000. HAHA. Ska gå igenom mina gamla dagböcker och föra in vissa saker här. Lite kul med en dagbok sen man var liten och oerfaren. *S*.
Det här med bloggen blir nog bra så fort man fattar den bättre tror jag.

Imorgon blir det prov. *svårt*

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.