Dark Mode Off / On
Småbarnåren

– Jobbig vecka dag 1 –

O8:58

Fy fan i veckan ska jag göra 3 prov.
Onsdag: Svenska A
Fredag: Religionskunskap A och Naturkunskap A.

Det känns så jävla tufft hur fan ska jag klara detta. Jag måste plugga varje dag nu. Varje ledig sekund fram tills fredag. Känns som jag kommer vara ”död” på fredag.

21:24

Är helt slut, ska gå och sova snart. Idag när jag tvättat upptäckte jag att tvätten var helt plask våt så ringde gruvstaden som kom hit och kikade. Tvättmaskinen här helt kaputt så ska få en ny vilken dag som helst. Hoppas snart för jag behöver tvätta ju.
Ska diska nu innan jag går och lägger mig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: