Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Våffel-dagen!

Japp!

Idag är det våffel dagen. Jag, mormor och William åt våfflor ihop och det var så gott. William har feber (38,3) stackaren. Mormor och mamma åkte hem idag, för det gick så dåligt med bussar imorgon.

Jäklar vilket minne William har. Vi träffas ju väldigt sällan ändå visste han exakt vilka dom var han visste vem hans mormor var och pussade henne och sa momo hihi. Sen när mamma pratade om sin hund Jazzi tittade William ner på golvet för att se om hon var med. Hihi.

Idag har jag tvättat. SÅ jävla skönt, tvättat 3 maskiner och ska snart lassa in sista lasset i torktumlaren sen blir det inget mera tvätta idag.

Björn är ute och festar idag han.

Gjorde nyss naturkunskaps prov. DET gick åt helvete. Det vet jag.

Köpte även ett fisher price garage på tradera åt William. Ska bli kul när man får det sen.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: