Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Idag kommer mamma och mormor!

[O8:O8]

Skumt, började precis tänka på pappa. Förstår inte varför såg hans lägenhet framför mig och kände hans närhet. Undra om han är här just nu. Det känns som de, som att han står bakom mig på min högra sida om stolen. Jo då han är här känner samma kalla vind som på BB. Vill väl kika så allt är bra. Älskar dig pappa! Även om vi inte sett varandra på snart 13 år. En pappa för blir alltid en pappa oavsett han lever eller är död.

Hur som helst idag kommer mormor och mamma hit och stannar hela helgen. Har inte hunnit knäppa kort på Williams spis än men det kommer jag lovar. Ska ner på stan klockan ett för att möta dom runt klockan två. Sen ska vi kika på stan ett tag.

Idag åker min lille-bror som snart blir 17 till USA (minnesota eller hur det stavas) med skolan. Dom ska dit och bo hos familjer och lära sig lite typ som semester blandat med studieresa. SNACKA lyx! Jag skulle också vilja de. Dom åker först till Island och mellan-landar och sen blir det vidare till usa och sen åka vidare till minnesota där dom ska vara. Tänk om man fått sånna lyxigheter när man själv gick i skolan. Hehe.

Får min tvättmaskin idag också ska ringa runt tio och berätta när dom kan komma hit.

– Puss –

[senare]

Vi har det jätte trevligt. Varit till Borlänge. Handlade en body på cubus åt William det står ”Im perfekt watch your douters” och ett par byxor.
Köpte stringisar åt mig själv och en tröja där. Sen myst med mormor och mamma.

Nya korten, det ena på Williams rum och det andra på bara William. Knäppt dom idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.