William Småbarnåren Csn så stressigt
Småbarnåren

Csn så stressigt

[ O9:13 ]

Så jävla svårt det här med CSN man måste ju få ett visst antal poäng. Jag ska ha klarat 500 poäng tills i maj för att beviljas mer studiemedel. Så jag måste verkligen klara engelska A + naturkunskap B nu. Sen ska jag ju läsa om svenska B också och då har jag 500 poäng som jag klarat. Känns så förbannat stressigt det här. Engelska som är så svårt. Men jag ska plugga livet ur mig nu. Ska plugga all ledig tid jag får för att gå godkänt i engelska A kursen. Det är mitt mål. Funderar på att gå ner och träffa Cilla på stan idag.

[ 19:41 ]

Idag har jag sprungit runt på stan med min syster Cilla. Handlade en massa saker.
Två tröjor åt mig själv, en lång svart/vit randig på JC märket Eve som jag tycker är så snyggt. Och en en tröja på MQ med märket zoul den var en millitär tröja med huva så snygg. Sen handlade jag en my little pony dvd som jag inte hade (samlar) och sen två cd skivor med barnvisor till William.

Sen fick jag sms av min kompis Johannah som fick en till dotter i dag. Hon har inte lunar men finns på fl med namnet Johannah :).

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: