Småbarnåren

Nästan klar med Svenska B!

[ Morgon ]

Japp det är jag. Har skrivit 15 dator sidor nu. Ska skriva 2 stycken till i en diskution och sen är jag klar. Om jag blir godkänd på den dvs. Ska skriva klart den idag och sen börja med naturkunskap A boken och svara på flera frågor. Och sen ska jag se till att plugga engelska som en tok som jag gör nu. Björn ska få förhöra mig idag.
Ska läsa en hel del idag också.

Ska ringa min engelska lärare sen också och diskutera engelska i mellan en kvart och en halv timme. Känns skit nervöst. Ska göra det när William sover middag.

Nä nu ska jag duscha och sminka mig. Idag blir det alltså en rejäl plugg dag som ni förstår. MEN nu är det dax för mig att få bra betyg så jag kan få jobben jag vill ha.

[ Runt middag ]

Ska snart äta middag här. Har skickat in svenska B uppgiften via mailen. Ska igentligen inte göra så men tänkte att min lärare då har möjlighet att kolla igenom uppsattsen och bedömma den lite.
Ringde engelska läraren och pratade på engelska. När jag ringde visste jag precis vad jag skulle säga men när jag väl var där så tappade jag allt men sen ställde hon frågor och jag svarade. På uppgiften sa hon: Du har jätte bra engelskt uttal, du använder svåra ord i engelskan och dom gånger du glömmer bort ett ord tänker du fram de du ska ha. Så ska fundera om det är ett G eller VG. BLEV så glad. Ska fortsätta plugga ikväll. Kul det här. Kanske kan få bra betyg om jag ser till att studera i massor nu under lovet.

Här blir det korv och stuvademacaroner till middag. Vad ska ni äta?

[ Kväll ]

Fått veta att jag ska jobba midsommar i år. Hmm, måste erkänna att det inte känns så där jätte kul kanske. Skulle vilja vara hemma med William då. Det lät också som jag skulle få väldigt många turer att jobba. Bra med pengar i alla fall. Funderar bara på vad just detta med flera turer betyder. OM det är så att jag helt enkelt kommer få jobba typ varannan dag för då lär man ju nästan vara död när man väl är klar. Jobbar till mitten av juli i alla fall. Börjar den 24 och slutar v28. Eller så menar hon att jag jobbar från vecka 24? Hmm, ska gå och hämta schemat imorgon bitti så får jag svar på allt.

Ska kolla på lite charmed nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: