Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Påskdagen? Påskdag 3.

[ O8:29 ]

Satte mig vid datorn för att skriva lite uppsattser på engelska men upptäcker att jag måste få hjälp av Björn med den så får väl vänta tills i eftermiddag när han kommer hit.

Drömde mardrömmar i natt. Det var ett spöke vid Williams säng. Hon stod och skrek åt mig hjälp mig, hjälp mig. Och jag kunde inte förklara för någon hur jag skulle hjälpa henne. Jag ringde björn i drömmen men min röst försvann och jag kunde inte tala om vad som var fel. Sen drömde jag att någon höll fast mig som att han försöka våldta mig. DET var så jävla äckligt. Det är två personer i den här lägenhetenheten det vet jag sen förut. Har sett en man stå vid Williams säng. Och en tant är inne i badrummet. När Björn sov här förut såg jag ett ljussken som steg upp från Williams säng och i natt drömmer jag detta. Problemet var att jag känner så väl att någon var på mig i natt en tygn. Som tur var fick jag bort personen. Jag börjar verkligen bli rädd för att bo här nu. Innan har jag sett saker har den gåvan men det är bara ett tillfälle tidigare någon velat skada mig. Saken är den att jag inte utvecklat min förmåga och därför skrämmer den mig ibland.
Våran släkt har lätt för att se det inte alla kan se. Det känns som den här mardrömmen inte är en mardröm utan en konakt från någon. Det var en tailänsk tjej som bad om min hjälp och mannen som var på mig verkade varit på henne innan. Det kom upp en röd text det stod säpo på. Ursch mår verkligen dåligt av sånna här drömmar. KAN tillägga att jag inte kollar på efterlyst och sånt.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: