[ O8:12 ]

Imorgon kommer det efter längtade Barnbidraget. Sjutton som jag längtat efter de. Det är pengar jag verkligen behöver.
Ska städa lite idag. Verkar som slutet av den här veckan blir ganska så fullsatt. Känns jätte kul.

Onsdag – Kratta löv, städa

Torsdag – Eventuellt till sthlm med Björn och kolla på en Lemmo

Fredag – Prov (engelska a)

Lördag – Ut på krogen med Björn, eventullt till Leksand

Söndag – Slappis dag.

Jag hoppas verkligen jag får godkänt i Engelska a. Jag kommer bli jätte ledsen om jag inte får de. Jag behöver verkligen de där betyget i engelskan.
Ska se om min lärare från naturkunskap A hör av sig till mig idag.

Nu ska jag plocka och damma lite.

[14:40 ]

Jädrans vad duktig jag e. Nu har jag städat (dammat,dammsugit, tvättat golven, diskat], sen har jag tvättat alla fönstren. Sen tvättat av alla utomhusmöbler,Och varit ute och krattat ihop löven i några högar så fort Björn kommer ska jag gå och tippa av dom vid lövhögen. Det kom fram jätte fint grönt gräs ute. Och jag har sett en fjäril och en jätte söt lite svart myra! Det är vår!!! Helt underbart. Misstänker att jag kanske har äl idag *s*. Nä då. Men jag tycker mig känna att jag får mer energi två gånger i månaden den ena är vid mens så tänkte att det kanske är äl nu. Men vet i sjutton borde inte de märkas på något annat vis?
Ska dricka lite vatten nu. Sen ska jag prova sova en liten stund.

[ 2O:22 ]

Har varit till Rusta och köpt:

  1. En sopkvast + sop
  2. En till tvätt-korg
  3. En supersöt igelkott som man kan sopa av skorna på.

Jag älskar prylar. Fast det antar jag att ni märkt vid det här laget? William sover för natten nu. I alla fall sopade jag upp allt grus utanför dörren så nu är det så fint där. Sen tog jag upp alla löv på baksidan. Ska ta på framsidan imorgon. Känns som jag varit riktigt aktiv idag. Men det känns jätte bra. Alltid roligt att få fint omkring sig. Funderar på att bära bort min bokhylla som står ute på alltanen imorgon.
Jag skulle vilja ha nya utemöbler. Så man kunde ha några på framsidan och några på baksidan. Det skulle vara så fint ju.
Vi åt köttfärssås och fullkornspagetti idag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa