Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Barnbidragsdagen!

[ O8:12 ]

Härligt, idag fick man barnbidraget. Pengar som behövs. Sovit riktigt gott i natt. Gick och la mig 22 igår kväll. Hade ju pysslat hela dagen, har värsta träningsvärken idag. Blir nog inget stockholm idag eftersom Björn inte ringt mig om det så.
Hade varit roligt om man hade fått åka bort från Falun lite. Vet inte alls vad vi ska göra idag. Björn ska sova här men annars blir det nog som vanligt.
Ska ringa skolan och beställa naturkunskap b boken. DYRT med studiematerila.

[ 1O:2O ]

Nu har jag fått det bekräftat att det spökar här. Jag har ju sagt det innan men tjejen som bodde här innan mig skrev till mig på FL och så frågade hon om jag kände av spökena nått. Både hon och hennes kille och deras katter hade känt av dom. Fy fan. Jag vill verkligen flytta nu. Får jag godkänt i engelskan då jävlar ska jag söka större lägenhet. Det här är verkligen skit äckligt. Nog för att jag redan visste men det känns värre när fler känt också. Och min granne mitt i mot skriver också på FL med mig och när hon såg att den här tjejen skrivit i gästboken skrev hon att dom också märkt av saker. Det verkar som dom blivit värre här också.
Fler som känner av spöken i era hem?

[ 21:21 ]

Har precis gjort ett naturkunskap A prov. Håll tummarna att jag klarat de snälla. Ni kan inte tänka er hur glad jag blir om jag får godkänt. Imorgon ska jag göra prov i engelska A också. Håll tummarna även där. Hela min framtid hänger på spel för dom här proven.
Ska kolla på tv med Björn nu.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: