William Småbarnåren Ner på stan utan vagn.
Småbarnåren

Ner på stan utan vagn.

[O8:46]

Måste ner på stan när dom öppnar om en timme. Har ingen vagn med mig till Björn så det här blir “roligt”. Måste skaffa nya linser upptäckte igår kväll att den sista jag ha är halv upp till. Hoppas bara man kan förlänga tiden på avbetalingen nu för jag måste verkligen ha nya linser. Vägrar ha glas-ögon.
Sen ska jag handla en ny underlagskräm också. Drygt nu när man bara har en lins i ögat också.

William tittar på bullerbyn på barnkanalen. Gör engelska provet idag i stället. Björn kom hem så sent igår.

[13: 1O]

Gick bra. Handlade allt jag skulle + byxor och en tröja åt William. Vi träffade Williams tremänning Lukas därnere också. Så dom lekte och sprang runt. Såg en jätte fin rutchkana på BR för bara 249 kr. Funderar på att köpa den till William. Han ska få en sandlåda av sin farmor vilken dag som helst också, så ska köpa sand nånstanns kommer bli super mysigt ute på våran lilla “gård”.
Allt känns bra nu, våren är här och solen lyser man kan vara ute och leka. Vad mer kan man behöva. Just ja lagt bud på en super söt flodhäst man kan åka på, får se om jag vinner affären på tradera skulle vara roligt för William tror jag.

[18:44]

Ska göra prov snart. Väntar bara på att Björn ska komma hem från affären. Jag vill så gärna få godkänt blir så ledsen och besviken på mig själv om jag får ig. Jag får säkert ig bara för jag så gärna vill ha godkänt.
I alla fall vann jag flodhästen så väntar bara på att få betala den nu. Ska bli skoj att se vad William kommer tycka om den. Hade jätte trevligt ute i kniva. Gott med smörgåstårta och vanlig tårta. Så solade jag. Men fick som vanligt ingen färg men det har William fått på kinderna såg jag. Lille bus.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: