Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Fredag (engelska provsdagen)

Idag ska jag göra engelska A provet. Jag är så nevös. Vill verkligen får godkänt i kursen. Det är något jag behöver.
Känns som jag blir väldigt ledsen om jag inte får godkänt faktiskt. Får jag godkänt i engelska a nu så vågar jag börja hoppas på att kunna flytta till större. OCH flytta från den här spök-lägenheten. Ryser :(. Det är verkligen någon här. I natt kände jag att någon var i sovrummet (dom vet väl att jag vetnu). Innan hade jag mina aningar men nu vet jag verkligen om det till 100%.

Föresten gå med i följande länk http://gratisgen.se/?ref=11242 man kan få tv-spel + mp3 spelare och dvd spelaremm om man lyckas värva 7 personer. Och det går ju ganska fort om folk går med- Kan ju vara roligt, så kan man ge bort eller behålla själv.

Ska duscha nu.

[ 15:O4 ]

Runt tio ringde Anki och frågade om jag och William ville ut och promenad, så så gjorde vi. William blev jätte glad när han träffade Erik. Han kramade Erik och skrattade i massor. Man märker att dom har kul ihop. Vi var först på en lekplats men denvar täckt av is så vi gick till en med bar mark sen. Där lärde sig William att klättra upp i rutshkanan själv och åka ner. Han har åkt själv förut men inte klättrar upp och tagit fart ner för. Det gjorde han idag. Sen gick vi hem och åt lunch. Så har William sovit till nyss. MEN det hände något skoj under tiden. Min lärare för naturkunskapen ringde och sa ”du får godkänt i naturkunskap a”. NI kan bara gissa hur glad jag är. I kväll ska jag göra engelska A prov och på måndag halv ett ska jag ner på stan och då kan jag få klart vad jag får för betyg i svenska B. Sen blir det 5 veckors läsande av naturkunskap B. Och jag ska göra allt jag kan för att få godkänt där också. Kollade lite vad naturkunskap B handlar om och det är mycket männsko-kroppen något jag är intresserad av så jag tycker att jag borde kunna få ganska bra betyg i det. Men man vet aldrig.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: