[O8:24]

Har nyss vaknat. VI fick sovmorgon idag. Kan inte säga annat än att jag är super glad för de. Jobbade till tio igår och sen kikade vi lite på film. Jag tänkte städa upp här idag och sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Lite tråkigt är det för Björn ska jobba till halv ett och klockan sex ska han på 40-års kalas. Det är inte alltid kul att vara ensam. Drömde att jag kollade på väldens mysigaste trea i natt. Den var stor och såg lite ut som “old” time eller hur jag ska utrycka det.

Drömde också att jag åkte i ett flygplan som inte kunde lyfta (drömt det flera gånger innan) planet liksom åker rakt fram så krasade den med min gamla skola (låg och mellanstadiet). Drömmer ofta mardrömmar om skoltiden. Får ångest när jag vaknar. Drömmer om gamla lärare som varit elaka mot mig. Eller hur jag bestämmer mig för att berätta för dom hur jävla illa dom behandlade mig osv.

Det är lika när jag drömmer om ex. Jag vill gärna berätta för dom hur illa dom behandlat mig. försöker övertala dom om att jag inte bryr mig längre och dom fortsätter att håna och bara hånle.
Usch! Förstår inte varför jag drömmer om saker som sårat och förstört mig. Varför jag inte kan drömma om saker som gjort mig glad. Varför ska jag behöva drömma om otrohet, ensamhet och påhopp? Jag försöker glömma allt och på dagen tänker jag inte på det. Men på natten kliver dom gamla spökena fram hånler och gör mig osäker och orolig.

[updat]

Lordi VANN euro. Helt klart rätt låt!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.