Småbarnåren

GIve me energi.

Jag behöver massor av energi. På fredag ska jag göra mitt sista naturkunskap B prov och jag känner mig som jag inte kommer klara det. Varit så himla trött att jag inte kunnat plugga på sista tiden. Ska plugga på bussen hem idag och plugga massor hemma. Måte handla ingredienser till labrationer också. FÅR panik!
Hittar dom ingenstanns, men ska leta idag. Sen skicka in massor med uppgifter så jag får godkänt i veckan. Måste plugga nu. JAG måste få godkänt i naturkunskap B, blir så besviken på mig själv annars.

– Puss –


19:31 – Via WAP
Vi är på barnmottagninen för William ramlade och slog huvudet idag.Han har vinglat och inte mått så bra så vi ska stanna över natten.Skriver imorgon och berättar mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: