William springer runt och leker. Björn ligger på soffan och halv sover.
Jag fick lite sovmorgon idag i alla fall. Björn var uppe med William på morgonen.

William vill väldigt gärna sitta vid datorn numera. Han har alltid klättrat upp i mitt knä innan och så och tittat och kanske tryckt på någon knapp, men nu har han börjat att själv klättra upp på stolen och trycka på massa knappar. Lilla busen!

Ska väl gå och duscha snart. Vet inte alls vad vi ska göra idag. Björn ska åka till Polen på söndag och stannar där tills på fredag så hela nästa veckan blir en väldigt lång vecka. Vet inte alls vad man ska göra då. Lär bli sittandes hemma antar jag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: