Dark Mode Off / On
Småbarnåren

So take a look at me now.

Björn har åkt till jobbet. Jag ska hoppa in i duschen. Vaknade runt 4:a i morse för William var på väg ur sängen. Han hade kissat igenom blöjan stackaren. Så det var kiss i sängen.

Gjorde ett ofrivilligt prov igår, jag råkade trycka på ett mail som var ett slut prov och jag hade tyvärr ingen aning om detta vilket resluterade i att jag fick göra ett oförberätt prov som jag tänkt göra idag. Så nu är jag övertygad om att jag får IG i hela naturkunskap B kursen. *Ledsen*. Hade verkligen velat få godkänt ju men det får jag säkert inte nu pga det här.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: