Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Saknad?!

Ooo! Har tydligen varit saknad idag. Det tar jag som en komplimang *s*.
Vi har haft en familjedag. Åkte till onoff och kikade på mobil. Funderar på att skaffa mig en ny. Men jag vill ha en med lucka och mp3 signaler. Någon som har ett bra tips på en bra sort?
Sen åkte vi till Mio för Björn skulle kika på en soffa. DET fanns en super fin i skinn där. JAG vill ha *s*.
Sen åkte vi till Kniva och grillade hamburgare. Jätte gott. Sen ville Björn gå och spela frisby golf och jag la mig och läste och somnade. Så väkte Björn mig igen så då åt vi tårta, gick in igen och somnade på soffan. Tror jag varit en tröttis idag.

Nu luktar det Bajs här. Trevligt *s*. Ska väl gå och byta blöja. Sen diska.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.