William Småbarnåren Första Juni
Småbarnåren

Första Juni

Jaså nu är det sommar månad men inte fan känns det som någon sommar. Mulet och tråkigt. Ända som skiljer årstiden från hösten är alla blommor som blommar.
William kikar på teletubbies jul. Själv funderar jag om jag kanske kommer få godkänt på mina uppgifter i religonskunskap nu. Man kan ju i alla fall hoppas på det. Får jag godkänt på dom får jag göra ett prov och får jag godkänt på provet blir jag godkänd i kursen.

Som ni som läser min blogg säkert märker tar skolan upp en stor del av mitt liv. Men så är det när man vill göra något med sitt liv. Idag börjar falukalaset och jag och William ska träffa Linn och Lina därnere för att se på crusingen. William lär bli super nöjd han som gillar bilar och allt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: