Hehe, fick den låten på hjärnan. Är nån disney film i typ Mary Poppins stil. Kanske till och med är den? William kikar på spejan, jag ska väl snart göra lite gröt här.

Har börjat spela the sims 2. Är fan beroende framkallande det där spelet. Satt skit mycket igår och spelade. Gjorde prova igår också i RE A.

Idag kommer Björn hem från Polen!

[senare]

YES!!! Fick godkänt i religionskunskap A. Helt överlycklig!
Hela våren har jag lyckats få bra betyg nu. Livet börjar när man får barn. Då först lär man sig prioritera vad som är viktigt i livet. Stämmer på allt i mitt liv. Vara mamma, studier och att älska livet!

[19:15]

Varit ute i tre lekparket med William så han har gungat åkt kana och lekt i sanden, gungat gunbräda + gunghäst. Sen när vi var vid en lekpark kom Anki, Daniel, Melvin och Erik dit. Så William och erik lekte jätte mycket. SÅ roligt för dom båda.
Björns plan var försentat och dom är fast i Danmark ett tag. Men kommer hem efter midnatt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.