Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Sony Ericsson walkman

Gaaah!

Vilket jävla skit. Skulle sätta in en lins i ögat och då föll den ner i avloppet så idag och imorgon fm måste jag använda glas ögon eftersom jag inte har några nya! Blir fan putt. Fast inget att göra åt. Men kul att använda glasögon när det är så varmt.

Ska väl sätta mig och plugga lite. Känns som jag har så lite att berätta. William älskar sin bmw bil han fick igår i alla fall. Något jag tycker är roligt. Blir väl mer updateringar sen.

[ kväll ]

Köpt en ny mobil. Den är inte den absolut nyaste sony ericsson walkman men den är så fin! Så nöjd så! Det är verkligen SOMMAR jag sitter här med endast stringtrosor. OCH jag som är en väldigt påklädd typ normalt. Hehe, men går fan inte att ha kläder på sig. Är för varmt helt enkelt.

Skriver mer imorgon.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: