[oo:o8]

Det är alltså mitt i natten och jag sitter här. Jag kan väl inte vara fullt frisk? Man kan ju åtminstånde börja fundera.

Ska väl gå och lägga mig nu. Men klockan 6.00 blir det garanterat skrivande av här. William vaknar alltid med tuppen. Men jag älskar honom lika mycket för de. Han är mitt allt och förevigt mitt underbara lilla barn. Vad vore livet utan barn? Ja de kan man undra.

[18:15]

Fan va trist att inte bloggen funkat förens nu. Det känns som jag börjar bli förkyld. OCH jag hoppas verkligen inte det är så. För jag ska ju börja sommar viket på lördag.

Ska snart äta mat, har tagit de lugnt idag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: