Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Hello Hey whats your name.

[oo:o8]

Det är alltså mitt i natten och jag sitter här. Jag kan väl inte vara fullt frisk? Man kan ju åtminstånde börja fundera.

Ska väl gå och lägga mig nu. Men klockan 6.00 blir det garanterat skrivande av här. William vaknar alltid med tuppen. Men jag älskar honom lika mycket för de. Han är mitt allt och förevigt mitt underbara lilla barn. Vad vore livet utan barn? Ja de kan man undra.

[18:15]

Fan va trist att inte bloggen funkat förens nu. Det känns som jag börjar bli förkyld. OCH jag hoppas verkligen inte det är så. För jag ska ju börja sommar viket på lördag.

Ska snart äta mat, har tagit de lugnt idag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa