[O6:33]

Fan va livet är orättvist. Om man kan uttrycka det så.
Jag börjar tydligen bli sjuk. Jag som ska jobba om två dagar. Känns inte alls kul.
Men vad ska man göra. Blir väl att sitta här med halsont bara.
William vaknade halv sex i morse. KUL eller inte, kan erkänna att jag mår skit dåligt (sjuk) , vill sova längre än till halv sex och dessutom måste Björn jobba så det blir att springa och snörvlandes och hesandes kraxa fram de man ska säga till William. Han lär säkerligen vara på rejält bushumör idag bara för de.

Ska läsa lite psykologi idag.

[15:38]

Strax efter att jag skrivit i morse läste jag morgontidningen som vanligt och ser att min hemort råkat ut för några idioter som gått in på kyrkogården och vält gravstenar. Det ser ut som min pappas gravsten den ena och jag blev riktigt jävla förbannad. Är folk födda utan empati eller? Frid för dom döda nått som folk inte hört? Helt jävla sjukt. Lägger in länken här: http://www.falukuriren.se/artikel.asp?id=159… . William är med Björn nu. Kommer väl hem senare. Själv är jag dålig känner jag. Hoppas på att man blir frisk tills lördag bara.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: