Suckar. Hur ska jag kunna hitta ett ställe där jag vill bo och trivas på? Ska säga upp lägenheten imorgon men vet inte alls vart jag ska flytta. Tankarna kretar runt. Ja svårt att veta. Får väl hoppas på en ledig trea även om jag inte tror det kommer bli någpn snart som det verkar just nu är det ganska dåligt med treor här uppe. Vill ju helst bo här. Fanns en trea en trappa upp. Funderar på den men då kan jag ju inte ha gungställningen och de känns ju trist.

[12:23]

Kommer ni ihåg att jag la in en länk här för ett tag sen att man kunde få gratis prylar om man värvade 7 pers som sen tog ett var sitt erbjudande så fick man ett game cub sen? I alla fall, IDAG fick jag mitt game gub! Ligger visserligen på posten just nu men ska snart hämta de. Härligt va. GÅ gärna med ni också. Gratis är gott 😉 . http://gratisgen.se/?ref=11242

[21:o8]

Tagit mig en lång härlig promenad ner på stan. Hämtade mitt game cub och gick hem. Kändes skönt. Blev typ 6 km promenad. Härligt känns det.
Slutat känna sug efter socker. Drack en mini mer och dom är helt utan socker. Behövde något att dricka när jag var nere på okq8 . William fick en glass (sandwich) . Ska köpa mig ett spel till game cubet. Kika lite på tradera, brukar vara billigare där.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: