Dark Mode Off / On
Småbarnåren

^^^^ I love you ^^^^

Nu ska jag snart gå till jobbet. Drygt. Börjar klockan nio, känns som jag helst hade velat legat och sovit. William har varit orolig i natt vaknat flera gånger och gråtit. Jag är skit allergisk. Ska väl göra i ordning min musligröt och sen duscha och sen åka till jobbet och tjäna ihop lite pengar till augusti. Och sen är det bara 8 dagar kvar att jobba varav två nätter och den ena är imorgon. Tycker inte om att jobba jouren. Men det ingår ju i schemat.

[updat]

Jobbat. Är faktiskt jäkligt trött nu. Sen har jag varit SÅ duktig gått 5 km i rask takt. Från galgberget till haraldsbo. Känner mig så glad över detta. Åt sallad till lunch och gröt till frukost.

William leker med sina bilar just nu. Har gått med i en bamse-klubb åt William ni vet den man får bamse tidningar i. Tror han kommer tycka det är kul med bamse saker sen. Han är ju för liten nu, men man fick en bamse dvd också. Så tog bamse och åsnan eller nått sånt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: