Sitter här och väntar på att min underbara lilla bus prins ska komma hem. Ska bli så mysigt att få sniffa honom i nacke pussa honom och berätta hur mycket jag saknat honom. Min första tanke när jag vaknade i morse var. ÅH nu är det bara två timmar kvar tills jag får snusa på min älskade lilla son. Jag längtar, längtar så mycket. Vill så gärna krama pussa och bara visa all min kärlek. Det är en natt utan honom som får mig att inse min så starka kärlek till honom. Utan honom skulle jag inte kunna leva, han är luften jag andas, mitt hjärta som slår mina ögon som ser. Han är mitt allt. Utan honom vem vore jag då? Absolut ingen. Han är den jag älskar mest i hela världen min älskade underbara lilla William. Min kärlek för honom kommer aldrig att dö!

[updat]

Har varit stekande hett här idag. Jag är inte den som klagar på värme men detta har nästan varit hemskt. Hua. Gick till lekparken med William. Han är så duktig på att gå min prins. Går väldigt långa sträckor. Iofs är stenar, kottar och annat väldigt kul att ta med sig men han gillar ändå att gå mycket. Han är så duktig. Han är smält i sig TRE glassar idag. HEHE, sen när vi var på väg hem kom glassbilen så vi köpte lite glass där med. Har själv ätit glass idag. VÄLDIGT ovanligt för jag äter sällan glass. Men man får väl unna sig något ibland. Ska gå ner till rusta imorgon tänkte jag. Skulle vilja träffa lite folk har så tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.