Småbarnåren

A little girl from Sweden.

Jobbat, helt slut. Bestämde mig för att sortera ut kläder som William vuxit ut också. Blev en ganska stor mäng med kläder som hamnade ute i förådet. Jag har lite svårt för det dära att ge bort eller skänka kläder jag.

Björn ska snart komma och hämta mig med till kniva och vi ska gå tips promenad. Skönt att röra dig. Drömde att min blogg här på lunar hade blivit öppen över en natt. Jag vill ju inte ha öppen blogg så det var inte en rolig dröm precis. Men tack och lov var det bara en dröm.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: