fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Motionsdag

Idag har jag gått så gott som hela dagen. Jag började dagen med att vakna klockan sex och sen gick jag upp och duschade och allt sånt. Sen tog jag William i vagnen och gick en promenad på 50 min runt i skogen med vagnen. Sen gick jag hem och åt gröt.
Sen ringde Johannah så vi pratade och bestämde att vi skulle träffas. Så gick ner på stan till henne (cirka 25 minuters gång väg och det är cirka 3½ km till stan). Där nere åt jag en mc feast fullkorn med vatten och morötter till. Inte jätte nyttigt kanske men det är i alla fall nyttigare än en vanlig hamburgare. Sen lekte William och Michaela med varandra och jag och Johannah pratade en massa och hade trevligt.
Så kom Björn och hämtade oss runt halv fem (Mig och William alltså) och vi åkte till Kniva och gick på tips promenad. Och den är cirka 25 mins gång tur. Utöver det har jag gått en massa med vagnen när jag pratade med Johannah. Åt nyss hamburgare igen för Björns mamma bjöd oss. Fast med tanke på hur mycket jag gått idag borde det inte göra något tycker jag. Imorgon ska jag och Johannah gå på arobic ska bli super skoj. Sen ska jag självklart ta min vanliga promenad också. Min 50 mins promenad som jag gått nu i 4 dagar i sträck. Sen utöver de har jag gått en massa mer också. Ska sova hos Björn i natt. Känner mig så slut efter min stor promenad idag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: