Småbarnåren

Tacos

Kommer inte på någon vettig rubrik så. Hehe. Sitter hemma hos Björn. Vi har ätit tacos idag och jag har jobbat. Kändes super skönt när man var klar med det idag. Nu ska jag se till att bara plugga dom sista veckorna tills jag börjar på omvårdnad den 7 aug. Ska bli kul, så har man sin utbildning sen. William sover och vi ska äta lite choklad sen. Imorgon åker Björn till Säter på crusing och jag ska bara sitta hemma och slappa, känns tråkigt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: