Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Min namnsdag

Idag är det Madeleine dagen och jag har så stort namnsdag. Fast ska inte fira något skojade med Björn igår att jag skulle köpa en tårta och fira med. Men det ska jag inte, bara massor med kalorier och det vill jag inte ha i mig. Sen känner jag typ varför ska jag vara snäll och trevlig jämt. Kommer säkert inte få ett grattis av honom i alla fall så. Tänkte gå ner på stan idag tills dom öppnar kika om kjolen finns kvar, köpa en underlagskräm och ögonskugga borstar. Sen ska jag väl gå hem igen. Fast vet inte om jag kanske tar bussen hem grått väder här idag. Tråkigt som vanligt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa