Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

~ Men så tjuck du har blitt ~

Fy fan. Vet inte hur jag fick Ole-ivars låt på hjärnan hatar den!

Fick lite ”sovmorgon” idag William vaknade nämligen klockan 6.44 . Härligt. Ska ringa skolan idag och höra om jag kan E-maila in uppgiften så att dom kan läsa den innan vi träffas. Sen skulle jag behöva boka en tid för att lära mig ta blodtryck och sånt. Nu har motivasionen för skolan kommit tillbaka. Den har legat nere pga att jag inte kännt mig så speciellt glad.
William är kul han. Kom i morse och sa ringa pappa? Och jätte nöjd fick förklara att vi ska ringa lite senare. Är kul nu när han börjat prata mer på ”riktigt” , han förklarar och frågar om saker. Och säger saker som mamma kom. Eller mamma är en gris fast han säger då så här (mamma giiis) vilket betyder att jag är en GRIS. Han brukar också peka på bilder och säga MAMMA. Fnys! Det var så att jag sa till honom för ett tag sen pappa är en gris och då var det roligt för då sa William pappa giiiis men nu är det mamma giiis i stället. Å andra sidan säger han att pappa är en apa. HEHE, fast undra då vad William är om hans pappa är en apa och hans mamma är en gris? En apgris kanske? Eller en grisapa?

[kväll]

Varit på stan och ätit med William, Christin och Sofie. Blev grekiskt. Älskar grekisk mat och de gör William också som tur är. William charmade alla där. Satt och flirtade med en tjej också.
Sen gick vi och pratade en stund och så åkte vi hem. Varit en väldigt lång tråkig dag men helt okej i alla fall. Ska väl gå och sova nu tänkte jag. Imorgon ska jag städa. FINNS det nått tråkigare? 😉

– Puss på er –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa