Småbarnåren

~ Tisdag ~

Godmorgon på er. Orkade knappt gå upp i morse. Verkligen blivit riktigt seg på att kliva ur sängen på sista tiden. Det känns tungt att veta att man måste gå upp. Ska boka in en tid med min mentor idag. Fast ser ut som det bara finns tid nästa vecka. Men ska ringa senare och se vad dom säger.

VILL ha en större lägenhet. Men är ju så jävla svårt att hitta någon ju. Känns trist att det knappt finns några alls.

[Senare]

Blev en tripp till borlänge med Anki och Melvin i morse. Var skoj. Köpte en höst jacka (vit) på HM och sen köpte jag ett svart längre linne med vita döskallar på. SKIT snyggt. Sen åt vi på donken och William älskar dom leksakerna nu för det är ju bil tema. Och William älskar bilar mer en något annat.

Sen åkte vi hem. Sov en stund och se kom björn hit. Åt spagetti och köttfärssås och sen gick vi ut på promenad och lekte kurragömma med William.

Sen har jag sett idol 2006 HÄRLIGT. Fast jag tycker bara uttagningen är kul. När alla som gör bort sig är med är så himlans roligt för man får ju en anledning att skratta. HAHA.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: