Ska snart hoppa in i duschen. Ska bli skönt. Sen blir det att ge William lite frukost (han har ätit välling redan men blir hjorton jogurt) och sen ska vi åka ner på stan. Där ska Björn ta William medans jag är på genom gång för medicinskgrundkurs. Sen har jag lovat att bjuda Björn på mc donalds för han åkt från jobbet med bilen som kostar en hel del.
Sen klockan 18.00 ska jag på spinning med Anki på friskis och svettis. För hon sa att det var så kul och så är det gratis. Sen borde jag anmäla mig till joga kursen också. BARA inte hunnit än.

[ Update ]

Var ner på stan och fixade saker. Köpte en roxett cd från 1991 . Gillar dom jag, jag älskar music jag lyssnade på som barn. Blir helt varm i kroppen, minns pappa och andra saker som var bra med min barndom då. Framför allt minns jag när pappa köpte en trollerilåda på konsum i orsa åt mig. VAR så himla stolt över den. Hehe,
lika när jag fick den försvunna diamanten (spel). Allt sånt är kvar hos mamma eller så är det slängt för det blivit gammal. Vet inte säkert.
Lyssnar på en låt som heter perfect day. Kan skriva låt texten för den stämmer faktiskt sorgligt men sant *hehe*. Williams farmor kommer snart och tar med honom till kniva tänkte plugga lite. Sen ska jag plugga lite på medicinsk grundkurs.


Breathe some faith into my chest .Lay me down, I need the rest Ever since the sky turned grey I’ve waited for the perfect day Hey now – it seems you’ve always
Touched me like the sun There’s no escape for the broken-hearted There’s no return once you’ve lost your way I say a prayer now our love’s departed That you’ll come back to stay And bring the perfect day Blinded by a crazy light I fell into the darkest night Those magic ties The two of us I couldn’t see it turn to dust Hey now – it seems you’ve always Reached me like the sun There’s no escape for the broken-hearted There’s no return once you’ve lost your way I say a prayer now your love’s departed That you’ll come back to stay Bring back the perfect day Hey now – it seems you’ve always Reached me like the sun There’s no escape for the broken-hearted There’s no return once you’ve lost your way I say a prayer now your love’s departed That you’ll come back to stay Bring back the perfect day


– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: