Småbarnåren

Torsdag

Happ, nyss gått upp. William kikar som vanligt på barnkanalen samtidigt som han dricker välling. Han är så söt, på morgonen kommer han in i badrummet tar av sig blöjan själv och säger jen = ren , böja = blöja . R och L brukar vara svåra för barn vet jag. Är i alla fall så mysigt och kul nu när han pratar om saker. Så sa han om sina blöjor mus äta glass för vi brukar alltid visa motiven på blöjorna och säga vad dom gör för något. Så skoj. Sen har han koll på vad saker är också. OCH sjunger mycket, hej hej sommar som var på sommarlovsmorgon i sommras är favoriten. Den sjunger han flera gånger om dagen. Älsklingen.

Nä nu ska jag plugga lite medicinsk grundkurs.

[ senare ]

SPANA in denna! Är den inte härlig!!!
http://www.d7.se/catalog/product_info.php?cP…

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: