Idag ska jag dit då. Kan ju erkänna att jag känner mig redigt nervös inför de. Blandade känslor. Jag går bara och hoppas på noll hål Trots att jag ska ha jävlig tur om jag inte har hål. Med tanke på att jag fått barn osv. ÖNSKAR att jag inte har hål. Vill inte stå för en dunder kostand på flera tusen kronor. Jag vill kunna använda mina pengar till flytten nu, fixa och dona och ha det trevligt i hemmet.

Jag har hittat en super fin taklampa med lilla Anna och spöket laban på som jag vill köpa åt Williams rum. Men han är ju rädd för spöken så de lär man inte kunna lite trist för jag hade velat ha en söt barnlampa i hans rum.

[SKÖNT]

Hade inte ett ända hål. Fick sånt berömm av både hygenisten och tandläkaren för mina fina och hela tänder. Och dom sa att det syntes så bra att det inte hade funnits hål i mina tänder. Ni kan säkert förstå vilken lättande suck jag drog. Ska dit om 1½ år igen.

Gick på donken och åt sen för William behövde mat. Klockan 16.30 ska jag och björn åka och lämna Will hos sin farmor och sen åker vi till borlänge och köper presse till William.

[ Senare ]

Blev riktigt mycket fina pressar. Men skriver dom på Williams födelsedag i stället. Tror helt klart han kommer tycka det är roligt.
Lovat min brud att jag ska ringa henne idag *s*. Så blir väl ett nattsamtal som vanligt eller hur Anna. *Skrattar*

William sover på soffan. Ska bära honom till hans säng snart.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: