Huga. Imorgon ska jag till tandläkaren och jag är skit nevig. HOPPAS verkligen jag inte har några hål. Blir helt knäckt om jag har det. Om jag har hål så tänker jag ta det på avbetalning. Men jag får hålla alla fingrar att jag inte har några hål. Hatar sån här rädlsa för att bli av med mycket pengar.

Varit till Kniva en sväng. Annars har dagen varit lugn. Ätit hästkorvsallad till middag. William har pratat och kan sjunga i ett hus vid skogens slut nu. Lille plutten.

Han är så himla underbar. Så roligt hur han utvecklas hela tiden. Hur han pratar och kramas och visar sin kärlek till mig. Jag älskar honom så himlans mycket.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: