Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mer kalas.

Idag kommer Björns kompis Henke och hans dotter Julia hit och ska fria Williams födelsedag. Jag ska se om jag får tag på någon mer som kanske också vill vara med.

Sen igår sa jag till Björn att imorgon (dvs på torsdag) får han hämta William på stan klockan halv fem. Då ska jag gå till körskolan och vara där till halv sex. Sen ska jag gå till gymet och vara där till sex och då åker jag hem och äter. Så ska jag försöka göra så nästan varje dag så att jag kan sköta min träning och få mitt körkort någon gång. Behöver körkort känner jag.

William tittar på bompa just nu. Jag ska gå och duscha nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.