Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Badhuset!

Vaknade före William idag. Det är lite skumt eftersom han alltid vaknat före mig annars. Låg hur som helst och filosoferade. Ska plugga lite så fort jag duschat.
Får se om Björn ringer snart. Klockan är i alla fall halv nio. Läste i aftonblandet att de ska bli storm. Jag tar det hela med en nypa salt så så himla mycket skit i tidningarna att man inte tror dom. Blir det storm så blir det inget jag kan göra något åt. Jag får väl tända mysa inne här i stället för jag går ändå inte ut när det regnar så mig påvärkar det inte speciellt mycket.

Senare

Blev en tripp till badhuset idag. Jätte mysigt var det. Jag badade inte men de gjorde William och Björn. Knäppte massor med kort. Anledningen till att jag inte badade är för jag inte vill duscha på badhusen. Hatar allmänna duschar får panik.

Annars har dagen varit lugn. Ska dricka lite vatten nu och gå och lägga mig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: