Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

WILLIAM 27 MÅN!!!

Ska mer på stan och köpa en mini räknare idag.Sen ska jag hem och plugga matte.Ska verkligen plugga i massor.Har en hel del jag måste fatta.Känner mig stressad inför matte A kursen.Fattar inte hur fan jag ska kunna klara den.Men jag ska göra det.William sover än.Drömt i massa skit i natt.Drömmer alltid en massa skit.Puss


23:6 – Via WAP
Idag har jag kollat lite mer på charmed.Pluggat massa matte och varit till matmagasinet och hemköp och handlat mat.Blev allt möjligt köpte groddar bland annat.Inte ätit de sen högstadiet då de nån gång var tredje vecka kunde vara min lunch.Oftast åt jag inget alls.I nian levde jag på middan som bestod av tex 1 köttbulle och 1 potatis.Jag vägde 46 kg och var lika lång som idag dvs 170.Hade xs och s på kläderna.Ibland undrar jag hur min kropp kunde bära mig?Men ätstörning har jag idag oxå.Dock inte samma.


23:9 – Via WAP
Jag äter inte lika lite längre.Men min hjärna hänger upp sig på maten.Tänker ofta på maten.Jag är inte helt botad i själen.Och frågan är om en ärrad själ någonsin kan bli botad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa