Småbarnåren

William 38 månader

Tydligen hade de blivit fel nånstans idag, jag trodde jag skulle tagit sprutor igår men glömt de men när jag kom ner idag fick jag veta att jag inte alls skulle tagit sprutor igår för då hade dom varit lediga och idag var jag inte med skriven. Skumt… Hur som helst spelar de egentligen ingen roll för fick ta dom i alla fall. Annars då? Jag har inte gjort nått typ. Ringde nyss yrkesakademin och ska få läsa handikapp som min 200 poängskurs. Jag trodde jag skulle läsa två kurser men nu blev det bara en snacka skönt! De kommer gå skit fort och jag känner mig nöjd för sen är jag undersköterska. Förutom de så ska jag ha betygsamtal i företagsekonomin idag och jag har fått godkänt på proven och uppgifterna så jag BÖR få ett godkänt i betyg vilket även de känns så skönt. Ser fram i mot att ha den kursen ur världen också. Skrev ett engelska B uppgift igår också ska skicka in den sen, och så har jag bara diskutera kvar i den kursen och prov sen. Jag törs inte hoppas på ett godkänt men jag önskar ju de. Engelska är inte min starka sida.
Fan klockan är liksom bara två minuter över tio och jag är skit sugen på att äta nått men lär vänta till 11 i alla fall. Idag ska Björn också till Borlänge och köpa en bilbarnstol till William. Williams gick nämligen sönder hör för några dagar sen. Den är begagnad men barnet som haft den är 4 så den är väl kanske 3 år eller nått. Björns arbetskollegas dotter som haft den, vändbar och de känns fan skönt. Björn får köpa den för 200 och en ny kostar ganska mycket så jag är nöjd och Björn med. William lär gilla den också. HEHE.
Annars är jag dödligt sugen på att köpa mig ett nintendo Wii. Jag kan bara inte släppa det hära jag är en pryl nörd.

(Senare)

Fick godkänt i företagsekonomin känns grymt skönt vill jag medge. Nu är det bara 2 kurser kvar på komvux sen högskolan. Spännande verkligen!
Åkte till Björns arbetskollega och hämtade stolen jätte fin var den och William var nöjd hehe, sen åkte vi hem och kikade på Jalla Jalla på VHS skit längesen jag glott på den och vhs. William ska få Björns gamla tv till sitt rum så då ska jag flytta in VHS:en till William för jag tittar aldrig på vhs längre ser man film är de liksom på dvd ju.
Nä ska gå och lägga mig nu är så himlans trött.

Freinds – Scooter (Mellan/Högstadiet)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: