Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Rosa är färgen som alltid ger intryck.

Hum william ligger bredvid mig i säng.Vi ska snart gå upp.Äta lite fil och fullkorns limpa och ett glas blodapelsin jos.Lena och hennes karl kommer förbi senare idag oxå.Nu är jag rätt pank några dagar tills jag får csn pengarna igen.Något jag ser fram i mot mycket.Nä nu ska jag kliva upp och äta.


16:16 – Via WAP
Lena och Per var hit idag och vi fick julklappar av dom.Jag fick en bok (såld) hete den som jag ser fram i mot att läsa.William fick en jätte söt hund som sjunger, berättar alfabetet och räknar och berättar färger och sen får man veta vad olika kroppsdelar heter.En jätte bra julklapp :-).Nu väntar vi på att björn ska komma hem.Jag har börjat få ont i halsen :-(.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: