Har absolut inget kul att berätta.
Somnade framför soffan i går kväll och sov tills HEX började. HEX för man inte missa. Så såg på hex och sen sov jag på soffan hela natten. Var skönt. Fast William babblade med Björn flera gånger i natt.

Jag håller på att tvätta hos Björn just nu. Tog med alla mina handukar för hade använt alls. Ska ringa kopparstaden på måndag och fråga om hur man ska koppla in tvättmaskinen osv. Skulle vilja hitta på något idag. Kanske åka nånstanns och köpa nått kul. Gillar man att handla så vill man gärna göra det. Jag har ingen hobby så antar att shopping är mitt intresse. Kanske rent av en hobby?
Nä nu ska jag gå ner och lägga in handukarna i torktumlaren.

[Senare]

Har varit till ÖB och kikat. Köpte bara godis och sen ett par skridskor till William. Jag och Björn delade på de så. Ikväll ska vi äta kött och pommes sen tänkte jag lägga upp godis och chips och dipp i lite skålar till kvällen. Får se vad det blir för film.

HAR döds tråkigt. William ska snart gå och sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: