Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar Småbarnåren

Lilla-systers födelsedag!

Idag fyller min syster Cilla 19 år. Jag hade skickat ett paket till henne (hon bor i köping) så hon ringde mig medans hon öppnade den. Var en enhörning.

Annars mår jag skit. Vaknade runt 8 och hade djävulskt ont i magen. Kände kräkreflex och fick springa in på toaletten. Där blev det konstaterat magsjuka. IGEN!
Så nu sitter jag hemma hos björn och dom är hos farfar (dvs Williams farfar) , jag mår skit. Kunde i alla fall lämna sängen nyss. Har blodtrycksfall också. SKIT jobbigt.

[Senare]

Mår något bättre. Fast nog fan hade jag velat må skit bra i stället. William är med Björn fortfarande. Han kommer hem ikväll sen. Tänkte se en annan del av köping ikväll. Missade halva förra veckan. Tycker sånt är intressant. Borde plugga matte också men idag med magsjuka känns det rätt långt bort.
Får bli imorgon. Ska ringa skolan imorgon också och säga att jag inte kan göra redovisningen då heller. Dom blir säkert sura men va fan jag tänker inte gå till skolan med magsjuka. NO way.

Det blåser som fan utanför. Ändå har vi ”mild” väder mot dom neråt i landet. Hoppas inte den där orkanen kommer hit i alla fall.

[Kväll]

Tänkte gå och lägga mig snart. Anmälde mig nyss till högskoleprovet och av ren reflex kollade jag mitt legg. Tror ni inte på fan att mitt legg gick ut den tionde. Fan, måste skaffa ett nytt. Lär väl traska till banken nån dag och göra det. Men kan inte imorgon för jag är sjuk. Helst vill man ju ha legget på en gång. Undra hur mycket det kostar. Tror ni det är mer en 300?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.