Idag ska jag på Me and I party hemma hos Johannah klockan 16.00.
Får väl se om jag hittar något fint. Aldrig varit på Meandi innan. William och Björn ska till skevi.
Jag måste plugga matte A i veckan. Varit så himla trött i flera dagar, vet inte varför men förhoppningsvis blir det väl bättre snart.

[KVÄLL]

Hade kul på Me and I, men usch sen har det inte varit roligt. Är så himla nervös att jag inte kan somna.

William klagade på att det gjorde ont när han skulle kissa strax efter lunchen. Sen ringde Björn när jag var på väg till me and I och sa att William hade ont och ville inte kissa.
När vi kom hem vägrade William kissa på toaletten så vi satte på en blöja och jag ringde sjukvårdsrådgivningen. Där sa dom typ att så länge han inte hade hög feber var det ingen fara. När jag skulle byta blöja ser jag att hans snopp växt i storlek och var helt svullen och röd. Jag sa till Björn det här ser inte alla bra ut och nu åker vi till akuten så det gjorde vi. Där kollade läkaren på William och säger. Han har trång förhud. Och jag sa, men han har aldrig haft så här innan. Och han läkaren sa inte? Han kanske får lov att bli sövd och opererad ikväll.
Jag blev så himla rädd att jag började gråta (tyst men med tårar) william såg helt borta ut, jag började till och med tänka. TÄNK om han dör, han får inte dö från mig. Alla känslor från när han var nyfödd och dom sa att han hade en virusinfektion kom tillbaka, paniken osv.
Så kom en sska in och sprutade in koksalt lösning + bedövning under förhuden på William och William skrek av smärta och skrek ONT illa mej aj aj . Usch det gjorde så ont i mitt mamma hjärta. Så lekte han en stund blev mycket piggare av att bli tvättad. Så kom ssk:an in igen och skulle tvätta och William skrek och skrek. Lilla hjärtat, mitt älskade barn.
Så kom läkaren in sen och frågade om William alltid varit tång i förhuden när vi tvättat där bakom. Och jag sa att BVC alltid sagt att man ska aldrig vara där och pilla för då kan det bli infektioner osv. Han läkaren blev skit sur och sa NEJ så är det inte man ska tvätta bakom. Kände mig som världens dåligaste förälder.
Vi fick åka hem. Har inte svullnaden lagt sig imorgon blir det en operation med sövning och allt. Jag är skit rädd. Jag älskar William så mycket finns inga ord över hur mycket jag älskar honom och hela hans existens. Utan honom finns jag inte. Han är luften jag andas, mitt hjärta som slår. Ljus-punkten i mitt liv. Min kärlek <3 .

Gör en lista idag igen så kan ni ju kopiera!


(x) Jag kan stå på händer.
( ) Jag kan gå på händer.
(x) Jag kan hjula.
( ) Jag är oskuld.
(x) Jag har slagit någon blodig.
(x) Jag har bitit någon.
(x) Jag har tagit sprutor.
( ) Jag tror på jultomten.
(x) Jag är medlem i svenska kyrkan. (Ska gå ur på måndag)
(x) Jag har röstat i ett val?
(x) Jag har sett en död människa.
() Jag gillar surströmmning.
() Jag dricker gärna nubbe.
(x) Jag kan någon nubbe visa.
(x) Jag har gråtit mig till sömns.
(x) Jag har kännt mig orättvist behandlad.
() Jag kan spela något instrument.
(x) Jag kan sjunga.
() Ödlor är söta.
() Jag vill gärna ha en orm.
() Jag har långt näshår.
() Hår på magen är sexigt (på killar)
(x) Jag äter godis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.