Happ då är man 23 då och det känns som vanligt inte speciellt alls.
Men grattis till mig i alla fall. Har ju redan firat min födelsedag så dagen blir nog helt lugn skulle jag kunna tänka mig.

Sovit skit i natt. Vaknade 00,15 av att grannarna (tjej) ovanför skriker ÅH gud, ni kan ju gissa vad dom gjorde. Normalt bryr jag mig inte men va fan dom låg och skrek så där i 30 minuter och jag kunde inte somna om sen förens efter två timmar.
Sen vaknade William och ropar att jag ska hämta hans napp. (Som han gjort varje natt nu i flera veckor) han har då 3 nappar i sängen men orkar inte själv ta handen och stoppa in den i munnen. Men i natt sa jag. William dom ligger bredvid kudden ta den så har du napp i munnen sen. Och då hittade han nappen och blev tyst.

Sen vaknade han nyss igen och stressar på mig för han tagit av sig blöjan och ska ha en ny. Hmm jag är så jävla trött. Nu har jag mått illa i en vecka DÖR snart på grund av illamående, sen somnbrist. Jippi denna födelsedags söndagen hoppas jag får mig på bättre humör.

[senare]

Haft en jätte bra dag. Björn och hans mamma kom hit.
Hans mamma gav mig tre lila jätte fina ljus. Blev jätte glad för dom.
Och Björn hade köpt en tvbänk till tv:n inne i mitt sovrum. Fick 200 av Cilla att handla present till mig för så ska göra det. Tack sötis!

Ätit lövbiff, bea-sås och pommes ikväll. Så gott. Knäppte lite kort nu på kvällen på mig från min 23 årsdag. Ja var väl bara de. TACK för alla grattis!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: