Var dit idag. Det gick jätte bra. Förskolan är ju helt ny öppnad så än var det bara en pojke där. Ska komma 3 pojkar till och en tjej. Så en så länge är det en liten grupp. Det verkade dock jätte bra. Trevlig personal, stora lokaler.
När vi skulle gå hem ville William stanna och blev inte alls glad att vi skulle gå hemåt. Imorgon ska vi dit igen. Känns knappt som William behöver någon inskolning för han är väldigt självsäker och aldrig varit sån som längtar efter än. Han vet ju att vi alltid kommer tillbaka liksom.

Dagen blir nog lugn borde gå ner på stan. Om jag orkar får se.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: