Apar efter Trin och Luella idag.

Gick bra på förskolan idag också. Jag frågade om jag kunde gå hem men dom ville ha kvar mig. Jag känner mig mest i vägen. William skiter fullständigt i mig han har ju fullt upp med att leka med Kattis (hans “fröken”) , gick till personalrummet och blev sentemental i stället. Läste en mama från innan jul där det stod om en mamma som förlorat sitt barn i tunamin. Och så kom tårarna. Dom hade fått en till nyss.

Ja nog jävlar blir man sentemental när man får barn. Jag gråter när bebisar föds i tv-serier, gråter när man ser barn som blir adopterade för man ser lyckan i dom som får sitt barn som längtat efter. Gråter när man läser sorgliga saker på FL till exempel. Ja man blir helt enkelt en gråtande kossa när man får barn.

Möblerade om lite. Bar in en byrå i köket och ställde micron på. Ska köpa en till byrå också. Jag är beroende av möbler och nu ser det JÄTTE tomt ut i data-rummet där jag tog byrån ifrån.

Ska till Björns mormor och äta musuka idag. Mumma.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: