Småbarnåren

Hej & HÅ i gardinen den blå!

Idag fick vi besök av Anki, Erik och Melvin. Vilket liv alltså. Barnen skrek och hällde ut alla leksaker bråkade om vem skulle skulle ha leksakerna. Slogs, ja de var rena barnkalaset här. Jag blev så slut när dom gått att jag fick William att somna i min säng. Visst tål jag mycket *haha*.

Är rejält godis sugen. Men har inte bestämmt mig om jag ska orka gå och handla godis eller om jag ska skita i det. Nyttigast är de ju att skita i det. Men godis är ju alltid godis och helgen är ju godisets dag. HEHE.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: