Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Min bloggis.

Gör inte ett skit. Ska snart slå på Bilar till William medans jag duschar. Är vasaloppet idag för er som missat de. Jag är lika intresserad som en ko som glor in i en vägg typ…

Har övertalat Björn att åka till ÖB och rusta idag. Vill se om jag hittar något nödvändigt.

(senare)

Gör inte så mycket nyss skrivit lite till redovisningen på tisdag. Läser lite körkortsbok. DE går så himla trögt men har bestämt mig för körkort 2007 så ska fan i mej ha det i går. Skulle vara så himla skönt att få de där kortet.
Tycker de är krångligt med alla regler bara.

Björn och William är i kniva när dom kommer hem ska vi äta tacos.
Var till City gross men tycker faktiskt inte dom är så billiga som alla säger. Willys är billigare.
Åkte till ÖB också. Där köpte jag en bricka med ljus & stenar runt som jag ställde på vardagsrummsbordet.

Nä ska läsa lite på körkortet nu.

  • puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa