William kollar på Barnkanalen om William med dom röda önskestövlarna. Ska till körskolan och köra idag igen. Ska gå och slänga på lite brev också. Ska gå förbi kommunal och lägga på ett brev också. Veckorna går så himla fort tycker jag. Men de brukar väl saker göra när man har mycket att göra också iofs.

Nu kommer veckorna till sommaren gå fort. Efter påsk är det snart sommar. Jag älskar sommaren och allt sånt. Dock gillar jag inte allergin som kommer i samband med sommaren. Jag funderar verkligen på hur jag ska göra med dom här allergi sprutorna. Funderar på att ringa och boka tid. Och sen fråga om man kan komma nån gång i april. VILL verkligen prova detta.

(Senare)

Körde i stan idag var så himlans roligt. Ska köra imorgon också men då kommer han hit och hämtar mig och William så får jag koppla in stolen så kör vi runt lika länge som idag. Ska bli skoj. När jag kom hem idag pluggade jag lite och sen började jag med en kladdkaka. Gick och hämtade WIlliam och ganska exakt efter att vi kom hem var kladdkakan klar så vi tog oss en varsin bit. Nu ligger kladdkakan i frysen. Håller på att baka kademummakaka just nu. Är klar om typ en halvtimma då ska jag göra mjukpepparkaka. Eller funderar på det kanske gör den i kväll i stället. Får se.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa