Körde lite bil nu på förmiddagen. Är så kul men märker att rondeller är så himlans svårt. Vill verkligen få mitt körkort. Ska skriva upp mig på nån tid här framöver. Men nästa vecka var det helt fullt för de kommer intensivare.

Annars ringde läkaren idag så han skulle kontakta min läkare så jag ska få prata om vaccinationen mot allergi på måndag. William ska ju på bvc då också men får väl hoppas de blir efter bvc. Ska bli roligt att gå på bvc med William de var liksom ett år han var där senast. Undrar hur lång han är och vad han väger nu. Vi ska på språkkontroll.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: